Organic Extra Virgin Olive Oil
Popis
Odrůda: Leccino, Frantoio, Gragnano, Pendolino, Favarol.
Oblast: Severovýchodně od Verony na kopci, který odděluje Montorio od Valle d’Illasi.
Odrůdy oliv jsou dokonale přizpůsobeny zdejšímu klimatu, především pro typickou chladnější zimu.
nadmořská výška činí 300 - 400 m.n.m.
Výroba: Zdravé olivy se sklízejí ručně a dovážejí se do mlýna ještě ten samý den sklizně. jsou okamžitě zpracovány lisováním za studena, pro zachování organoleptických vlastností. Olej nikdy nepřesahuje 27 stupňů.
Po lisování se olej skladuje v podzemní nádrži, kde je perfektní konstantní teplota. Olej se nefiltruje.
Sklizeň probíhá hlavně v říjnu a listopadu.
Barva: Zlatožlutá se zelenými odlesky.
Chuť: Velice jemný olej, ale se silnou ovocnou intenzitou.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.