Piemonte
Piemonte je oblast, která je obklopena Alpami a rozkládá se na severozápadě Itálie. Je rovněž nazýváno “italským Burgundskem”, a to pro velké množství malých rodinných vinařství. V Piemontu převládá výroba červených vín, která jsou jedna z nejlepších v Itálii i po celém světě.
Ačkoliv v Piemonte vznikají především červené vína-nejvýznamnější odrůdy Nebbiolo, Barbera a Dolcetto. I bílá vína jsou známá a velmi dobrá. To nejlepší se nazývá Gavi a vyrábí se z odrůdy Cortese. Rozšířená je také odrůda Arneis, a to především v oblasti Roero.
Nejprodávanější

Suché, červené víno. Překrásná ovocitá Barbera s plnějším tělem.
Výrazná tmavě červená barva. Víno s intenzivní vůní zralého lesního ovoce. V chuti bohaté na tóny ovocné marmelády s náznaky vanilky a kávy. Vše doplňuje lehce sladší tanin.

Suché, červené víno. Dnes již téměř nepěstovaná odrůda Freisa v biodynamickém stylu.

Suché, červené víno. Jemné delikátní Barolo, s mohutnou vůní malin, švestek, čokolády, dřeva a tabáku. Harmonické v chuti, velmi dobře strukturované, vyznačuje se intenzivním, ale elegantním taninem. Velké víno se skvělým potenciálem pro archivaci.

Suché červené víno. Jemná a elegantní Barbera s plnou ovocitou vůní a vyváženou chutí.

Suché, červené víno. Vlajková loď vinařství Palladino v magnumu.

Suché, červené víno. Piemontský skvost v nadstandartním formátu.

Suché, červené víno. Naprostá špička mezi Barolem z vinice San Bernardo.

Suché rubínově červené víno. Delikátní, harmonická a velice elegantní Barbera.