Serisé Rosso IGT Toscana 2014
Popis
Odrůda: 100 % Ciliegiolo.
Vinifikace: Macerace 3 týdny, Fermentace v betonových nádobách, v druhé fázi zraje na francouzském dubovém sudu po dobu 12 měsíců. 18 měsícu po sběru se lahvuje a dalších 6 měsícu zraje na láhvi.
Produkce na hektar: 8 000 kg na hektar.
Barva: Víno má rubínově červenou barvu s intenzivními fialovými odlesky.
Vůně: Vůně je intenzivní s ovocnými tóny třešní, malin a fialek. V pozadí můžeme cítit příjemné tóny hřebíčku.
Chuť: Víno je plné chuti s velice pestrou paletou ovocných tónů a vyzrálou tříslovinkou. Je šťavnaté s dlouze přetrvávajícím závěrem na patře.
Servírování: Doporučujeme podávat při teplotě 16 – 18 °C.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.