Itálie
Itálie je bezpochyby zemí skvělého jídla a výtečného vína. Tyto dvě zásadní složky italské kultury prostupují běžným životem všech obyvatel a jsou i jedním z faktorů, proč lidé po celém světě Itálii jednoduše milují.
Ideální podmínky se nacházejí téměř po celé Itálii, a to díky kombinaci nadmořské výšky, expozice a zeměpisné šířky. Bezpochyby největší předností italských vín je jejich rozmanitost a podmanivost. Půdy jsou převážně sopečného původu, popřípadě jsou vápenité a štěrkovito-jílové.
Nejprodávanější

Suché, červené víno. Překrásná ovocitá Barbera s plnějším tělem.
Výrazná tmavě červená barva. Víno s intenzivní vůní zralého lesního ovoce. V chuti bohaté na tóny ovocné marmelády s náznaky vanilky a kávy. Vše doplňuje lehce sladší tanin.

Suché, červené víno. Jasná a intenzivní rubínová barva s vůní zralého lesního ovoce. Víno je plné chuti s velice pestrou paletou ovocných tónů a vyzrálou tříslovinou. Je šťavnaté s dlouze přetrvávajícím závěrem na patře.

Suché, červené víno. Výrazný Bordeaux blend s dlouhou elegantní dochutí v nadstandartním formátu.

Velký formát 3 l, pro nevšední zážitek ze skvělého Amarone.
Suché, červené víno. Chlouba vinařství a sofistikovaná elegance. Amarone je silné, bohaté na obsah a stále ovocné. Třešně, kůra a koření se mísí s příjemností typickou pro území Veneta.

Suché, červené víno. Dnes již téměř nepěstovaná odrůda Freisa v biodynamickém stylu.