Pinot Blanc de Noir, Brut
Suché, šumivé, bílé víno. Champagne styl v německém provedení.
Odrůda: 100% Pinot Noir.
Certifikace: Demeter, bio, vegan.
Vinifikace: Tradiční metoda druhotného kvašení v láhvi s 50 měsíci na kalech.
Půda: Červený pískovec.
Sklizeň: Ruční sběr.
Barva: Světle žlutá s elegantním perlením.
Vůně: Ve vůni nalezneme čerstvou briošku a tropické ovoce.
Chuť: Chuť je šťavnatá, velmi živá se svěžími s tóny lískových oříšků a citrusovým závěrem. Krásné mineralita. Mimořádné šumivé víno, které kvalitou přesahuje leckteré Champagne.
Teplota podávání: Doporučujeme podávat při teplotě 7 – 9 °C.
Kyseliny: 7 g/l.
Zbytkový cukr: 0,5 g/l.
Roční produkce: 6000 lahví.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šumivá vína |
---|---|
Certifikace: | Demeter, Vegan, Bio |
Druh vína: | Šumivé víno |
Objem: | 0,75 l |
Obsah alkoholu: | 11 % - 14 % |
Odrůda: | Pinot Noir |
Základní chuť: | Citrusové, Ovocité |
Cukernatost: | Brut |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Gyslerova historie v obci Alzey (Weinheim) se datuje do roku 1450, se záznamem o vinařství z roku 1750. Větrné, chladné mikroklima Weinheimu a jeho červená půda, jemuž dominuje pískovec Rotliegend, umožňují Gyslerovi z 12 hektarů vytvořit zcela jedinečný výraz Ryzlingu. Alexander převzal kormidlo od svého otce v roce 1999 a od té doby vinařství rozvinul na jedno z nejvýznamnějších biodynamických zemědělství v celém Německu. Jeho první ročník obdržel čestnou cenu od státu.
Poté přišla biodynamická certifikace společnosti Demeter, ovoce se sklízí ručně a kompostování a krytí plodiny se staly nedílnou součástí zdraví vinic.