Balsamic Vinegar
Jemné a elegantní Aceto balsamico z oblasti Modena.
Úžasný pomocník při vytváření opravdu gurmánského zážitku ve vaší kuchyni. Přírodní balsamikový ocet z vinařství Musella, je unikátním doplňkem především studené, ale i teplé kuchyně. Jedná se o ocet s opravdu vyjímečných charakterem a aby nic ze svých překrásných projevů neztratil, doporučuje se používat především za studena, nebo v závěru tepelných úprav.
Postup výroby: Vyrobený z hroznového moštu smíchaného s vinným octem a vyráběný výhradně v oblasti Modeny. Vyzrává po dobu 6 let v sérii dřevěných sudů.
Barva: Tmavě hnědá.
Hustota: 6%.
Skladování: Produkt skladujte na suchém, tmavém místě, bez velkých teplotních výkyvů.
Chuť a vůně: Silná a intenzivní chuť, tenká sladká nota, dřevitá a jemná vůně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vinařství Musella je vinnými kritiky pokládáno za naprostou špičku ve smyslu kvality produkovaného Amarone.
Vinařství si drží nejpřísnější certifikaci Demeter značící vyhýbání se používaní jakýchkoli syntetických chemikálií na vinohradu i ve sklepě. Veškeré hnojivo je přírodní a vyprodukované ve vinařství. Hrozny se sklízejí výhradně ručně a fermentují na domácích kvasnicích vyselektovaných ve vinařství.