REZERVACE TERMÍNU NA KURZ DOMÁCÍHO SOMMELIÉRA
Kurz probíhá v pravidelných intervalech v sobotu.
Je možné vybrat z následujících sobotních termínů:
19.10.2024
23.11.2024
18.01.2025
15.02.2025
15.03.2025
26.04.2025
17.05.2025
21.06.2025
19.07.2025
16.08.2025
20.09.2025
18.10.2025
15.11.2025
Kurzy probíhají celoročně v pravidelných intervalech, avšak termíny jsou zveřejňovány průběžně.
REGISTROVAT SE MŮŽETE TELEFONICKY NEBO E-MAILEM!
Napište nám na korek@korekwines.cz nebo zavolejte na tel.: +420 736 610 210
Prosím, mějte u sebe připravené číslo poukazu nebo číslo objednávky.
Odesláním rezervace na kurz si svou účast závazně objednáváte. O rezervaci vás poprosíme nejpozději 7 dní před samotným kurzem. Pokud se na kurz nedostavíte nebo svoji účast odřeknete méně než 7 dní od vybraného termínu, poukaz propadá. Výjimkou je neočekáváný nepříznivý zdravotní stav doložený potvrzením lékaře.
Děkujeme za pochopení.
Vyhrazujeme měnit termíny kurzů dle potřeby. Nebojte, pokud máte zakoupený poukaz nebo vybraný termín, který bude zrušen, nabídneme vám alternativní termíny a prodloužíme platnost poukazu.
Minimální počet účastníků pro uspořádání kurzu: 6 osob.
Děkujeme za pochopení.
INFORMACE O KURZU:
-
Informace o kurzu:
- Výuka probíhá pod vedením hlavního sommeliera Jiřího Hlouška.
- V ceně kurzu jsou výukové materiály a skripta (teoretická část).
- Kurz zahrnuje ochutnávku minimálně 14 odrůdově charakteristických vín (praktická část).
- Ukázka základních vad a nemocí na konkrétních vzorcích.
- Coffee Break a lehké občerstvení v průběhu celého dne (nezahrnuje oběd).
- 10% sleva na oběd v restauraci Monte Bú.
- Účastníci obdrží certifikát absolvování.
- Kapacita kurzu: maximálně 14 osob
- Délka kurzu: 7 hodin (9 - 12 oběd a po přestávce pokračování 13 - 17 hodin)
- Místo konání kurzu: Monte Bú Restaurant & Steakhouse – salonek v restauraci
- Jak uplatnit: Vybraný termín si zamluvíte telefonicky na +420 736 610 210 nebo na emailu korek@korekwines.cz. Voucher je platný po celý rok 2024.