Toto cuvée z Čejkovic spojuje to nejlepší ze tří modrých odrůd a díky zrání v barikových sudech přináší bohatý, vrstevnatý projev. Vůně kombinuje červené ovoce s jemným kořením, chuť je plná a elegantní. Ideální volba k hovězím pečením...
1712/1
Toto Chardonnay pochází z viniční trati Novosády v Čejkovicích, oblasti s vápencovým podložím, které vínu propůjčuje jemnou mineralitu. Vyznačuje se aromatikou vanilky, lískových oříšků a tropického ovoce. Ideální k pečenému vepřovému masu.
1697/1
Toto víno pochází z vinice Pod Pálavou v Pavlově, oblasti známé pro vápencové podloží, které propůjčuje vínu výraznou mineralitu. Vyznačuje se aromatikou květin, exotického ovoce a kořenitých tónů. Ideální k asijské kuchyni.
1691/1
Toto víno pochází z vinice Helezný díl v Čejkovicích, oblasti s vápencovým podložím, které vínu propůjčuje jemnou mineralitu. Vyznačuje se aromatikou květin, citrusových plodů a zeleného jablka. Ideální k rybám a mořským plodům.
1700/1
Dělí se do dvou vinařských oblastí – Čechy a Morava, přičemž většina vinařské činnosti je koncentrována na jižní Moravě, kde se vyprodukuje zhruba 96 % všeho vína. V České republice je pěstováno 2/3 bílých odrůd a zbývající 1/3 připadá na odrůdy modré.
Vinařská oblast Morava je tvořena podoblastmi Znojemská, Mikulovská, Velkopavlovická a Slovácká.