Česká republika
Od tradičního bílého jako Chardonnay po plné červené víno z odrůdy Frankovka, vybíráme pro vás ta nejlepší a jedinečná vína z malých českých vinic.
Nejprodávanější

Toto víno pochází z vinice Pod Pálavou v Pavlově, oblasti známé pro vápencové podloží, které propůjčuje vínu výraznou mineralitu. Vyznačuje se aromatikou květin, exotického ovoce a kořenitých tónů. Ideální k asijské kuchyni.
Dělí se do dvou vinařských oblastí – Čechy a Morava, přičemž většina vinařské činnosti je koncentrována na jižní Moravě, kde se vyprodukuje zhruba 96 % všeho vína. V České republice je pěstováno 2/3 bílých odrůd a zbývající 1/3 připadá na odrůdy modré.
Vinařská oblast Morava je tvořena podoblastmi Znojemská, Mikulovská, Velkopavlovická a Slovácká.