Toto víno pochází z vinice Pod Pálavou v Pavlově, oblasti známé pro vápencové podloží, které propůjčuje vínu výraznou mineralitu. Vyznačuje se aromatikou květin, exotického ovoce a kořenitých tónů. Ideální k asijské kuchyni.
1691/1
Toto víno pochází z vinice Slunný vrch v Pavlově, oblasti známé pro vápencové podloží, které propůjčuje vínu výraznou mineralitu. Vyznačuje se aromatikou citrusových plodů, hrušek a květinových tónů. Ideální k pečenému lososu.
PINOT8
Toto víno pochází z vinice Slunný vrch v Pavlově, oblasti známé pro vápencové podloží, které propůjčuje vínu výraznou mineralitu. Vyznačuje se aromatikou lipového květu, angreštu a medových tónů. Ideální k pečenému pstruhovi.
1682/1
Hrozny v tomto roce dozrály velmi vyjímečně. Díky tomu má víno sytě zlatou barvu.Vůně je výrazná s projevem hrušek, sušených bylin a lipového medu.V chuti výborná středová plnost s měkkou kyselinkou a medovým projevem. Na patře s...
7.61
Víno citronové barvy. Vůně je rozmanitá s projevem růžových grepů a červených pomerančů spolu s tóny zralých broskví, sušených bylin a pikantním závěrem. Chuť je opět citrusová a minerální s projevem limetkové kyselinky, která pokračuje...
7.59
Víno zlato-žluté barvy. Vůně zralých mirabelek, gdoulí a mandlí, v závěru s minerálním nádechem vápence. Chuť suchá a veselá, s velmi lehkou krémovostí. Na patře příjemně svěží, s tóny zralých žlutých jablek a kořenitostí, která přechází...
7.58/1
Polosuchý Riesling s výrazným podílem botrytických hroznů. Třetí ročník v historii Sonberku a opět skvělý.
7.52
Mikulovská podoblast zahrnuje především okres Břeclav a částečně Brno-venkov s celkově 30 vinařskými obcemi. Centrem podoblasti je Mikulov, svoji důležitost mají také Valtice. Dominantou Mikulovska jsou bezesporu vápencové Pavlovské vrchy. Mikulovské podoblasti vévodí bílé odrůdy, které zabírají ¾ vinic. Nejtypičtější odrůdou je Ryzlink vlašský, který okouzluje osobitou minerálností.
Bílá vína vynikají aromatikou, a to i u neutrálních odrůd, která má tóny domácího a tropického ovoce. Vína jsou plné chuti s výraznou, avšak jemnou kyselinkou. Červená vína bývají plné chuti s mírným taninem a s tóny červeného a modrého ovoce a lesních plodů.